fbpx

Orientering om udskydelse af generalforsamling

Coronavirus COVID-19

 

Kære medlemmer

 

Først og fremmest tænker vi naturligvis på vores medlemmers sikkerhed, og derfor har bestyrelsen her til aften besluttet at flytte årets generalforsamling i morgen d. 7. marts.

 

Bestyrelsen vender tilbage med information om, hvad vi så gør, så snart vi kan.

 

Beslutningen er taget ud fra den vurdering af risikoen for coronasmitte, som Regeringen og Sundhedsstyrelsen har kommunikeret dd. Det ville være lovligt ud fra retningslinjerne at gennemføre generalforsamlingen, men ikke tilstrækkeligt hensyntagende til vores medlemmer. En enkelt smittet ville medføre en række følgevirkninger, herunder f.eks. mulig karantæne, og det har indlysende mange praktiske konsekvenser. Men over det hviler hensynet til alles sundhed!

 

Vi har allerede modtaget aflysninger, og håber at nå så mange som muligt med informationen, her til aften. Du er også velkommen til at hjælpe os med at informere. 

 

Bestyrelsen beklager enhver form for ulejlighed dette måtte bringe i jeres planlægning.

 

Vi vil være til stede på adressen i morgen fra kl .8:00 – 13:00, for at modtage evt. medlemmer, som ikke har modtaget denne information.

 

På vegne af bestyrelsen

Kim Høgh
Bestyrelsesformand

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde frem til d. 13. april
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. d. 13. april for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter