fbpx
Наши партнеры

Sådan tilgår du den digitale generalforsamling

Udgivet d. 23.02.2021, opdateret d. 05.12.2022

Den årlige generalforsamling afholdes igen i 2023 udelukkende som et digitalt arrangement – dvs. uden fysisk fremmøde.

Når du skal tilgå den digitale generalforsamling, skal du bruge to links. Det ene er til Zoom, som du modtager i en påmindelsesmail, når vi nærmer os dagen for generalforsamlingens afholdelse. Det andet link modtager du også i en særskilt mail i dagene inden generalforsamlingens afholdelse og er til valgsystemet Assembly Voting, forklaret længere nede på siden her. 

  • Den ene mail, du modtager, indeholder et personligt link til Zoom, som er det online-program, selve generalforsamlingen vil foregå i – det er bl.a. her bestyrelsen fortæller om året, der er gået. 

Du behøver ikke at have en konto til Zoom eller at have downloadet programmet på forhånd, det kan sagtens køres i en browser. Du kan se hvordan i videoen nedenfor. Prøv gerne linket af med det samme du modtager det, og kontakt os hvis du har brug for hjælp.

  • En anden mail indeholder et personligt link til Assembly Voting, som er det valgsystem, du skal bruge i forbindelse med valghandlinger (til at stemme om bestyrelsens indstillinger og kandidater til bestyrelsen). 

Dette link vil du modtage en af dagene op til generalforsamlingens afholdelse, og vi anbefaler, at du med det samme, når du har modtaget linket på mail, prøver at logge på, så vi allerede dér kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer. Vær opmærksom på at systemet ikke kan bruges i Internet Explorer. Brug i stedet en browser, som Chrome, Firefox eller Safari. Du skal trykke på linket og skrive dit medlemsnummer ind, som også er i mailen. 

Inden generalforsamlingen starter

… er det vigtigt, at du logger på i god tid og tester de to omtalte links til hhv. Zoom og Assembly Voting. På linket her kan du se en video, der viser, hvordan du bruger de to systemer, og hvordan du skifter mellem Zoom og Assembly Voting undervejs.

Vi anbefaler desuden, at du tilgår de to links og deltager i generalforsamlingen fra en computer frem for fra en tablet eller mobilenhed, da det er lettere at skifte imellem de to systemer fra en computer. Af hensyn til afviklingen og opsætning af valgsystemet, beder vi venligst om, at medlemmer melder sig til årets generalforsamling hurtigst muligt og gerne inden udgangen af onsdag den 16. marts 2023.

Teknisk support

Vi anbefaler, at du logger på til generalforsamlingen i god tid onsdag den 22. marts, når den digitale generalforsamling holdes (og tester Assembly Voting-linket allerede inden). Det gør vi af hensyn til, at du i god nok tid, til at vi kan nå at hjælpe dig, opdager, hvis du har problemer med at tilgå den digitale generalforsamling.

 

Skulle du opleve udfordringer, holder vi onsdag den 22. marts yderligere åbent på telefon 39 29 52 82 kl. 15.00-21.00, udelukkende til teknisk support. Skulle du undervejs i generalforsamlingen opleve problemer med teknikken, kan du ringe på samme nummer eller kontakte os på mail@torpare.dk.

print

Om ETU

I disse dage får vi ekstraordinært mange telefonopkald vedrørende samarbejdet med ETU.

Foreningen undersøger fortsat de muligheder, man har som medlem for at forsikre sit fritidshus.

Processen er tidskrævende. Derfor henviser vi til vores nyhedsmail, hvor du løbende kan finde relevant information.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter