fbpx
Наши партнеры

Sæt kryds: Årets generalforsamling holdes i september

Med en lysning i det forsamlingsforbud og omstændighederne generelt, der i marts måned satte en stopper for afholdelse af årets generalforsamling 2020 og indtil videre har gjort, at det ikke har været muligt at gennemføre et sådant arrangement på forsvarlig vis, kan vi nu glædeligt informere om, at årets genralforsamling holdes i september.

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 24. september 2020.

I år er der flere vigtige beslutninger på programmet. Bl.a. skal der stemmes om en stigning i kontingentet, om vedtagelse af nye, særlige medlemskaber for andelsforeninger og om ændring i vedtægterne. Og så skal årets budget godkendes.

Dagens program
Generalforsamlingen starter kl. 17.00 og forventes at slutte kl. 20.30. Alle medlemmer er velkomne fra kl. 16.00, hvor dørene åbnes, og der vil være mulighed for at tale med andre torpare, inden årets foredragsholder går på kl. 16.30. Hvem, det er, annoncerer vi, når vi nærmer os dagen.

Aftal også en tid med foreningens rådgivere
Har du spørgsmål, du kunne tænke dig at vende med Danske Torpare tekniske eller juridiske rådgivere, kan du booke en tid mellem kl. 15.00-16.00. Det gør du ved at sende en mail til os.

Læs det fulde program over Danske Torpares ordinære generalforsamling 2020 her.

Tilmeld dig her.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter