fbpx
Наши партнеры

Sekretariatschef Victoria Lindtner stopper i Danske Torpare

Sekretariatschef Victoria Lindtner har besluttet at forlade Danske Torpare.

Victoria meddeler: Jeg har været meget glad for at arbejde i Danske Torpare, jeg har lært meget og jeg har ikke mindst nydt at arbejde sammen med mine dygtige kolleger, bestyrelsen og fantastiske frivillige!

Sideløbende med stillingen i Danske Torpare, har jeg virket som advokatfuldmægtig ad hoc, og jeg ønsker nu at fokusere på at bruge denne uddannelse.

Det er aftalt med bestyrelsen, at jeg arbejder november måned ud og derefter holder ferie mv., så min sidste arbejdsdag i Danske Torpare bliver d. 30. november.

Af hjertet takker jeg bestyrelse, kolleger, frivillige, medlemmer og samarbejdspartnere for en dejlig tid og et fantastisk samarbejde.

I den kommende tid, vil bestyrelsesformand Kim Høgh sammen med bestyrelsen finde den rette løsning til ledelse af sekretariatet i Danske Torpare efter mig.

Endnu en gang tak for alt.

Bestyrelsesformand Kim  Høgh oplyser, at bestyrelsen straks sætter gang i en rekrutteringsproces efter en afløser til Victoria.
Planen er at nyansætte pr. 1. marts 2022, og i perioden indtil da konstitueres økonomi- og IT ansvarlig Tina Dyrberg Johansen som sekretariatschef.
Bestyrelsen vil også gerne benytte denne lejlighed til at takke Victoria for en engageret indsats for Danske Torpare gennem de seneste krævende år for foreningen, og ønske Victoria alt det bedste i hendes kommende virke.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter