fbpx
Наши партнеры

Send os en fødselsdagshilsen

Til november kan Danske Torpare fejre 40-års jubilæum; 40 år som forening for danskere med hus i Sverige.

I 1979 tog en dansk torpare initiativ til at opsøge andre danskere, der, ligesom ham, var i gang med at udleve den svenske drøm. Han mente, at det kunne være en god idé at samle danskere med hus i Sverige i et fællesskab, så man kunne dele viden og de erfaringer, man gjorde sig som husejer i det svenske.

Og det blev starten på Danske Torpare.

Vi vil blandt andet markere de 40 år med en foto-collage af vores medlemmer og deres svenske huse.

Så hvis du har lyst til at deltage, kan du sende os en mail med et billede af dig og familien foran jeres torp og skriv gerne, hvor i Sverige torpet ligger, samt hvor længe du har været medlem.

Har foreningen betydet noget særligt for dig? Måske du er blevet hjulpet godt på vej i købet af dit drømmetorp, eller har fået råd og vejledning om forbedring af brønden eller udskiftning af taget. Det kan også være, du bare nyder at være del af en forening, som er klar til at hjælpe dig, skulle der opstå noget undervejs i ejerskabet. Uanset, vil vi blive glade for at høre fra dig.

Send det til mail@torpare.dk eller tag @dansketorpare på Instagram, så bringer vi alle hilsner på vores hjemmeside i november.

 

 

 

print

Savner du dit nye medlemskort?

Dit nye medlemskort og kontingentopkrævningen for medlemsår 2020/2021 kommer med TORPARE december.

Bemærk venligst, at december-bladet leveres i et plastikomslag og udsendes med PostNord.

Læs mere her.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter