fbpx
Наши партнеры

Skatterådgivning

Vi kommer ikke udenom at skulle betale skat af vores fritidshus i Sverige. Skatten og selvangivelse kan afstedkomme tvivl og spørgsmål, som foreningen kan hjælpe dig med.

Foreningen tilbyder derfor medlemmerne skatterådgivning. Der står en erfaren og kompetent rådgiver bag med særligt kendskab til svenske forhold og eget hus i Sverige.

Få hjælp til dine skattespørgsmål

Vores frivillige skatterådgiver Advokat Lars Holm Rasmussen hjælper med dine skattespørgsmål. Har du brug for hjælp, skal du sende en mail til mail@torpare.dk med angivelse af medlemsnummer og telefonnummer, hvori du beskriver dit problem og vedhæfter evt. relevante dokumenter.

Skatterådgiveren besvarer bl.a. spørgsmål om udfyldelse af de årlige selvangivelser, skattepligt ved salg, skattevirkning ved tilbygning og fradragsmuligheder.

Mød vores rådgivere her.

Hvem er vores rådgivere og hvordan kommer du i kontakt med dem? Læs mere: her.

Samarbejde med dansk revisor

Danske Torpare samarbejder med revsionshuset inforevision inden for regnskab og revision. inforevision kan bistå foreningens medlemmer med de spørgsmål, der opstår i sammenhæng med dansk beskatning.

Ud over hjælp med den rigtige ansættelse af ejendommens værdi til den danske ejendomsværdiskat – som vi selv har forsøgt at imødekomme med artikler og beregningsmodeller her på vores hjemmeside – melder der sig ofte større behov, hvis man har skovejendom i Sverige eller har andre indtægter, f.eks. ved udlejning eller frasalg af arealer.

Medlemstilbud til Danske Torpare

inforevision har sammensat to rabat-pakker med rådgivning og ydelser, der dækker det typiske behov hos dig som ejer af et fritidshus i Sverige.

Pakke 1: Ejendomsværdiskat og skattefradrag

Denne startpakke sikrer korrekt håndtering af fritidsboligens ejendomsværdiskat og eventuelle danske skattefradrag, f.eks. håndværkerfradrag.

Medlemspris:

2.500 kr. inkl. moms. (normalpris: 3.750 kr. inkl. moms)

Pakken er for medlemmer, som udelukkende har ejendommen til eget brug. Hvis du udlejer ejendommen, eller hvis du driver skovbrug eller andet erhverv fra den, indgår vi en særskilt aftale om pris og ydelser.

Pakke 2: Økonomi- og skattetjek

Pakken indeholder et møde på 1 time, hvor vi gennemgår og kontrollerer, om din ejendom er håndteret korrekt skattemæssigt set i forhold til dine øvrige danske indtægts-, udgifts- og formueforhold.

Medlemspris:

1.600 kr. inkl. moms (normalpris: 2.500 kr. inkl. moms)

Eventuelt efterfølgende arbejde/rådgivning afregnes særskilt. Prisen for det indledende møde modregnes i betalingen for efterfølgende arbejde.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke et møde med inforevsion, er du altid velkommen til at kontakte inforevisions skatteafdeling:

Bo Sponholtz
tlf. 3953 5033

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Vores vidensbank er fuld af information. Log ind for at få adgang til blanketter, information og meget mere.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter