Skatterådgivning

Vi kommer ikke udenom at skulle betale skat af vores fritidshus i Sverige. Skatten og selvangivelse kan afstedkomme tvivl og spørgsmål, som foreningen kan hjælpe dig med.

Foreningen tilbyder derfor medlemmerne skatterådgivning. Der står en erfaren og kompetent rådgiver bag med særligt kendskab til svenske forhold og eget hus i Sverige.

Få hjælp til dine skattespørgsmål
Vores frivillige skatterådgiver hjælper med dine skattespørgsmål. Har du brug for hjælp, skal du sende en mail til mail@torpare.dk med angivelse af medlemsnummer og telefonnummer, hvori du beskriver dit problem og vedhæfter evt. relevante dokumenter. Så kan du inden for en uges tid forvente et svar på mail eller telefon.

Skatterådgiveren besvarer bl.a. spørgsmål om udfyldelse af de årlige selvangivelser, skattepligt ved salg, skattevirkning ved tilbygning og fradragsmuligheder.

For dig med skovejendom

For torpare med skovejendom, har Danske Torpare indgået et samarbejde med Ekonomkonsulter, som kan rådgive og hjælpe dig med skatteopgaver relateret til din skovejendom i Sverige. Læs mere her.