fbpx

Styring og overvågning af torpet via internet med FirstShop

Forestil dig at du kan tænde for varmen allerede inden du ankommer til dit torp, og at du automatisk får besked om usædvanlige hændelser, såsom strømsvigt og temperaturudfald? Det kan du med FirstShop, der leverer innovative produkter til styring og overvågning af hjemmet – og som medlem af Danske Torpare får du 15 % rabat på start-up sæt.

Komplette Smart Home-løsninger Firstshop kan tilbyde en komplet trådløs løsning, som er utrolig nem at anvende. De batteridrevne sensorer skal blot monteres, dér hvor der skal måles. Kontakterne der kan tænde både lys, varme og ventilation kan monteres som stikkontakt eller indbygning. Det hele konfigureres via Internet og en mobil APP – således at du altid kan se status, tænde for varmen inden du ankommer, og se på kamera om alt er, som det skal være. Desuden får du direkte besked på e-mail og SMS, hvis der sker noget usædvanligt på torpet. Der fås også elektronisk dørlås, så man kan åbne/lukke døren for håndværkere eller sende elektroniske nøgler til gæster/lejere. Firstshop har sammensat tre Smart Home start-up sæt – som du får 15% rabat på, så det er let at komme i gang.

Kameraer til overvågning og alarmering Smart Home kameraer overvåger døgnet rundt og gemmer de sidste 20 dages video. Opsætningen er enkel med stemmestyret vejledning, og der er indbygget mikrofon/højttaler, så der kan føres en samtale. Tag billeder, optag video via mobil APP og få alarmbesked ved bevægelse. Du får også 15% rabat på Smart Home kameraer.

Løsning til Internet via mobilt bredbånd Internetopkobling via mobilt bredbånd er generelt en udfordring i idylliske områder. Er der svag dækning i området, skal udstyret placeres korrekt eventuelt kombineret med udendørs antenne. Firstshop tilbyder også her en komplet løsning, hvor SIM-kortet indsættes direkte i routeren. Routeren har påmonteret to mobilantenner for bedre signal. Ønskes optimale forhold fås udendørs retningsbestemt antenne med fem meter kabel til direkte montage i routeren. Routeren har endvidere dual-band WiFi. Routeren kan leveres færdigkonfigureret, således at den blot skal monteres.

Bliv medlem for at læse videre! Er du allerede medlem? Klik for at logge ind.
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter