fbpx

Varmestyring per SMS med Legtech med 15 % rabat

Legtech har siden 2008 leveret varmestyringer og kamera til medlemmer af Danske Torpare. Virksomheden tilbyder styringer som tilsluttes en internet router via Wifi og SMS-styringer over mobilnetværket, det gør det muligt at styre din varmepumpe eller kamera fra din almindelige telefon, smartphone eller app.

Wifi Kamera En inden-og udendørs wifi kamera er forbundet til et trådløst netværk fra en Wifi router. Ved bevægelse foran kamera gemmes optagelsen som du kan gense fra din app. Kameraet har ligeledes en alarmfunktion der kan give advarsler via besked, hvis der er ubudne gæster.

Varmestyring & temperaturovervågning til fritidshuset

Uanset om det foregår manuelt eller pr. automatik, kan varmestyring i sommerhuset være med til at skabe et godt indeklima og give dig kontrol over elregningen. Det er muligt at regulere varmen fra afstand, inden du selv ankommer til torpet. Temperaturovervågningen giver dig mulighed for at reagere, hvis der er pludselige ændringer i temperaturen for eksempel i forbindelse med en defekt varmepumpe, strømsvigt eller andet.

SMS Overvågning af fugt og vand Ved for høj vandstand i brønden (eksempelvis regnvandsbrønd) eller fugt i kælderen er det muligt at få en sms advarsel. Denne form for styring kan være med til at forebygge frost sprængte vandrør eller oversvømmelser fra regnvand, ligesom forebyggelse af andre fugtskader kan holdes på afstand.

Legtech har kontor i nordsjælland hvor sortimentet kan opleves, alle ugens dage mellem kl. 09 - 16, ved at ringe 30 minutter før ankomst eller lave en aftale på telefonnummer: +45 77 34 90 45. Det er også muligt at skrive: info@legtech.dk og finde hele sortimentet på http://www.legtech.dk/

Medlemmer af Danske Torpare tilbydes 15 % rabat. Rabatten kan ikke anvendes i forbindelse med andre tilbud.

Se rabatkoden som du skal oplyse for at opnå rabatten ved at klikke videre (kræver login).

Bliv medlem for at læse videre! Er du allerede medlem? Klik for at logge ind.

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde resten af marts måned
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. marts for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter