fbpx
Наши партнеры

Varmestyring per SMS med Legtech med 15 % rabat

Legtech har siden 2008 leveret varmestyringer og kamera til medlemmer af Danske Torpare. Virksomheden tilbyder styringer som tilsluttes en internet router via Wifi og SMS-styringer over mobilnetværket, det gør det muligt at styre din varmepumpe eller kamera fra din almindelige telefon, smartphone eller app.

Wifi Kamera En inden-og udendørs wifi kamera er forbundet til et trådløst netværk fra en Wifi router. Ved bevægelse foran kamera gemmes optagelsen som du kan gense fra din app. Kameraet har ligeledes en alarmfunktion der kan give advarsler via besked, hvis der er ubudne gæster.

Varmestyring & temperaturovervågning til fritidshuset

Uanset om det foregår manuelt eller pr. automatik, kan varmestyring i sommerhuset være med til at skabe et godt indeklima og give dig kontrol over elregningen. Det er muligt at regulere varmen fra afstand, inden du selv ankommer til torpet. Temperaturovervågningen giver dig mulighed for at reagere, hvis der er pludselige ændringer i temperaturen for eksempel i forbindelse med en defekt varmepumpe, strømsvigt eller andet.

SMS Overvågning af fugt og vand Ved for høj vandstand i brønden (eksempelvis regnvandsbrønd) eller fugt i kælderen er det muligt at få en sms advarsel. Denne form for styring kan være med til at forebygge frost sprængte vandrør eller oversvømmelser fra regnvand, ligesom forebyggelse af andre fugtskader kan holdes på afstand.

Legtech har kontor i nordsjælland hvor sortimentet kan opleves, alle ugens dage mellem kl. 09 - 16, ved at ringe 30 minutter før ankomst eller lave en aftale på telefonnummer: +45 77 34 90 45. Det er også muligt at skrive: info@legtech.dk og finde hele sortimentet på http://www.legtech.dk/

Medlemmer af Danske Torpare tilbydes 15 % rabat. Rabatten kan ikke anvendes i forbindelse med andre tilbud.

Se rabatkoden som du skal oplyse for at opnå rabatten ved at klikke videre (kræver login).

Bliv medlem for at læse videre! Er du allerede medlem? Klik for at logge ind.

Hjælp Danske Torpare med at blive bedre

Som et led i udviklingen af Danske Torpare som forening beder vi alle medlemmer – både nye som gamle – besvare vores medlemsundersøgelse.

Her har du muligheden for at gøre din indflydelse gældende, så vi sammen kan udvikle foreningen i overensstemmelse med dine og dine medmedlemmers ønsker og behov.

Tusind tak på forhånd!

For at besvare medlemsundersøgelsen skal du blot klikke her.

Alle, som besvarer, deltager i lodtrækningen om et gavekort på DKK 500,00 til Danske Torpares webshop.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter