Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Hus, teknik & vedligehold

Vi kan lige så godt indrømme det. Dette emne er noget, der virkelig optager medlemmerne! Når vandet i brønden pludselig bliver gult, når de gamle vinduer skal restaureres, eller når der skal opsættes alarmsystemer, så er det rart at kunne blive klogere på husets tekniske forhold og vedligeholdelse.

Egen vandforsyning og eget spildevand på torpet - 87

Onsdag d. 14 marts 2018, kl. 17.30-kl. 20.30, pris 190 kr.

Hus i Sverige er ofte lig med adgang til skov og sø, blåbær i det fri samt udsyn til elge og andet dyreliv. Men det betyder ofte også ansvaret for forsyningen med drikkevand, overholdelse af kommunens krav til afløbet samt bekymringer om træhusets reaktion på sommerhusfugten.

21 ledige pladser

Grundlæggende brug af motorsav Søborg - 92

Lørdag d. 17 marts 2018, kl. 10.00-kl. 15.00, pris 295 kr.

Kurset henvender sig til alle torpare, der ønsker at blive fortrolige med motorsave, samt fældning af mindre træer. Man behøver ikke allerede at eje en motorsav - og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i kurset.

8 ledige pladser

Reparation og vedligeholdelse af motorsav i Søborg - 96

Søndag d. 18 marts 2018, kl. 10.00-kl. 15.00, pris 295 kr.

Kurset henvender sig til alle torpare, der ønsker at blive mere fortrolig med vedligeholdelse, fejlsøgning og reparationer af motorsave, som man selv kan udføre. Deltagere bør være fortrolige med grundlæggende brug af motorsave, fx via deltagelse i kurset “Grundlæggende brug af motorsav” – og det er en god idé at medbringe egen motorsav og filesæt til kurset.

11 ledige pladser

Brandkursus NYHED - 90

Onsdag d. 21 marts 2018, kl. 17.30-kl. 20.00, pris 190 kr.

Kurset henvender sig til alle torpare, som ønsker at vide mere om, hvilke muligheder der findes for at undgå / begrænse brand på torpet samt en gennemgang af, hvordan man reagerer mest hensigtsmæssigt, hvis uheldet er ude. Kurset er delt op i enteoretisk og en praktisk del.Der vil i begrænset omfang være mulighed for at afprøve håndtering af de forskellige slukningsmidler.

17 ledige pladser