Juni

Aktiviteter detaljer
Ekstrands døre og vinduer inviterer til et informativt webinar om døre og vinduer med fokus på renovering, kvalitet og vedligeholdelse. Formålet med webinaret er at give tips og råd, der hjælper
Mere
Aktiviteter detaljer
Ekstrands døre og vinduer inviterer til et informativt webinar om døre og vinduer med fokus på renovering, kvalitet og vedligeholdelse.
Formålet med webinaret er at give tips og råd, der hjælper dig med at træffe de bedste valg til dit fritidshus i Sverige.
Webinaret vil dække følgende emner:
Nyttige tips til ombygning af dit hus, torp eller sommerhus:
o Få indsigt i, hvordan du kan optimere renoveringsprocessen.
Vedligeholdelse af vinduer og døre:
o Lær om de bedste metoder til at sikre langvarig funktionalitet og æstetik.
Forebyg varmetab:
o Forstå hvordan isoleringsværdier kan reducere varmetabet og skabe besparelser i dit varmeregnskab.
Valg af vinduer:
o Skal du vælge træ/trævinduer eller alu/ træ vinduer? Få rådgivning til at træffe det rigtige valg.
Trends og farver:
o Udforsk hvordan vi arbejder med nye og traditionelle farver.
Håndværkerfradrag:
o Vidste du, at håndværkerfradraget også gælder for fritidsboliger? Få indsigt i mulighederne.
Webinaret er eksklusivt for medlemmer af Danske Torpare!
Arrangementet er gratis!
“Vi ser frem til at dele vores erfaringer med dig og hjælpe dig med at navigere i dine renoveringsprojekter!”
Arrangør: Ekstrands døre og vinduer v. Heidi Ekstrand og Nikolaj Emil Damm
Sprog: Dansk og svensk
Dato/ tid: Torsdag, d. 26 juni, 15:00–16:00.
Sted: Online – Du vil modtage en mail med link til webinaret på selve dagen for afholdelsen.
Tid
(Torsdag) 15:00 - 16:00
Pris
Gratis
30juni10:0015:00##aflyst## I danskernes fodspor - en anderledes bustur rundt i Småland ##aflyst##

Aktiviteter detaljer
##AFLYST PGA. SYGDOM## Dette vil blive en dag ud over det normale! Du vil blive taget med på en tur ud til de smukke og mystiske skove i den dybeste Sagobygd
Mere
Aktiviteter detaljer
##AFLYST PGA. SYGDOM##
Dette vil blive en dag ud over det normale! Du vil blive taget med på en tur ud til de smukke og mystiske skove i den dybeste Sagobygd i Småland. Her venter skræmmende, spændende og sjove fortællinger om danske soldaters færden og livet før og nu. En enkelt historie om Ebbe Skammelsen sniger der sig også ind.
For at kunne klare dagens begivenheder, startes med kaffe og hjemmelavede smålandskringler i Sagomuseets have.
Så snart alle er om bord på bussen, forlader vi Ljungby. Du vil komme til at besøge stedet, hvor en af Sveriges største og vigtigste fortællere boede, træde på jorden, hvor Agunda reddede bygden fra danskerne, gå på skattejagt på galgebakken og … ja, næste stop holder vi hemmeligt, indtil vi mødes!
Ved frokosttid stopper vi ved den landlige idyl, Præstgården i Annerstad, hvor værtsparret Jesper og Jennifer tager imod os. Her kan du nyde dagens frokost: Vegetarisk madvaffel med hummus, spinat, fermenteret rødløg, avocado, spirer og balsamico (valgfrit med bacon på), samt kaffe/te med en god chokolade til.
Eller du kan vælge at nyde din medbragte madpakke.
Når vi er tilbage i Ljungby, åbner Sagomuseet op for de, som har lyst, og byder velkommen til en oplevelse, der vil berøre og vække undren. Fortællingerne gemmer sig i fantastiske kunstværker, glemte rum og hemmelige skabe. Her er også et charmerende galleri og en interessant museumshop.
Mødested: P-plads ved museet Sagobygden, Märta Ljungbergsvägen 1, 341 35 Ljungby, Sverige
Pris: 420 DKK (ekskl. frokost), mulighed for tilkøb af frokost til 130 DKK.
Turleder og guide: Tine Winther er Vendelboen, der flyttede til Sverige i slutningen af 1980’erne, først til Göteborg, hvor hun har arbejdet med socialt arbejde. 2019 realiserede hun sin drøm og dedikerede hele sit liv til historiefortælling i Småland. Hendes interesse for historiefortælling blev tidligt vakt, og de seneste 28 år har Tine uddannet sig i historiefortælling og optrådt på scener i flere lande.
Tid
(Mandag) 10:00 - 15:00
Pris
Deltagelse: 420 DKK (ekskl. frokost); Frokost: 130 DKK
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik: Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimumsantal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
Juli
12juli11:0015:00Naturvandring i hjertet af Blekinge - for alle natur- og jagtinteresserede

Aktiviteter detaljer
Naturvandring med snak om etablering af vandhul, pleje af gammel natur som overdrev, eng og myr på en ejendom, hvor der også drives jagt. Vi går en tur på 12 ha.
Mere
Aktiviteter detaljer
Naturvandring med snak om etablering af vandhul, pleje af gammel natur som overdrev, eng og myr på en ejendom, hvor der også drives jagt.
Vi går en tur på 12 ha. naturgrund med mange naturtyper (sø, vandhul, eng, overdrev, mose, myr og skov). Vi diskuterer naturmål og metoder ved anlæg og pleje af de forskellige naturtyper. Hvordan laver man et nyt vandhul? Hvordan plejer man gammel natur som overdrev, eng og myr.
Vi ser også på, hvordan ejendommen er drevet og indrettet med to ”kojer”, stiger og tårne med henblik på jagt efter klovbærende dyr.
Alle natur- og jagtinteresserede børn og voksne er meget velkomne
HUSK: medbring madpakke og (vandre)støvler.
Pris: 60 kr.
Værter: Eilif Byrnak & Helle Storm
Mødested: Alvarsmåla 207, Holmsjö, Blekinge, Sverige
Det er gratis at være medlem af Biodiversitetsnetværket, og du kan melde dig ind ved at gå ind på “min konto”, når du har logget dig ind på hjemmesiden (www.torpare.dk), klik på “Medlemskaber” > “Køb medlemskab” (det er gratis!) > og vælg biodiversitetsnetværk.
Tid
(Lørdag) 11:00 - 15:00
Pris
60 kr.
August
16aug.15:0018:00Besøg Jens Thejsens og Charlotte Cornelius’ vilde torphave i Södra Hulta

Aktiviteter detaljer
Kom og besøg Jens Thejsens og Charlotte Cornelius' vilde torphave midt inde i skoven. Få en snak om at skabe biodiversitet med udgangspunkt i stedets natur. Se hvordan man med
Mere
Aktiviteter detaljer
Kom og besøg Jens Thejsens og Charlotte Cornelius’ vilde torphave midt inde i skoven. Få en snak om at skabe biodiversitet med udgangspunkt i stedets natur. Se hvordan man med små tiltag kan forbedre biodiversitet, mange flere sommerfugle og vilde bier, mange flere forskellige fugle.
Værterne byder på hjemmebag og kaffe og the samt øl/vand.
Pris: 60 kr. (til forplejning og adm.)
Værter: Jens Thejsen og Charlotte Cornelius
Mødested: Södra Hulta, Killeberg, Osby, Sverige
Det er gratis at være medlem af Biodiversitetsnetværket, og du kan melde dig ind ved at gå ind på “min konto”, når du har logget dig ind på hjemmesiden (www.torpare.dk), klik på “Medlemskaber” > “Køb medlemskab” (det er gratis!) > og vælg biodiversitetsnetværk.
Jens Thejsen har skrevet adskillige indlæg i TORPARE-bladet og er desuden forfatter til en lang række bøger om biodiversitet, senest “Vilde naturhaver” udgivet 2023 på Koustrup & Co.
Tid
(Lørdag) 15:00 - 18:00
Pris
60 kr.
19aug.18:3020:30webinar: Advokaten fortæller: Sådan foretager du et generationsskifte

Aktiviteter detaljer
ADVOKATEN FORTÆLLER: SÅDAN FORETAGER DU ET GENERATIONSSKIFTE Har du brug for vejledning til, hvordan det svenske hus kan blive i familien, når tiden er inde til at overdrage fra forældre til
Mere
Aktiviteter detaljer
ADVOKATEN FORTÆLLER: SÅDAN FORETAGER DU ET GENERATIONSSKIFTE
Har du brug for vejledning til, hvordan det svenske hus kan blive i familien, når tiden er inde til at overdrage fra forældre til børn, er der på dette webinar gode råd at hente fra foreningens juridiske rådgiver og advokat Lars Holm Rasmussen.
Der er forskellige muligheder for at tilrettelægge overdragelsen: Gave, køb eller arv.
Valget af løsning må indrettes efter den enkelte families muligheder og ønsker; og det er vigtigt at gennemtænke de juridiske, økonomiske og familiære forudsætninger og konsekvenser. Afgifts- og skattemæssigt kan der være penge at spare ved at vælge en gunstig fremgangsmåde i god tid.
Lars Holm Rasmussen har mange års erfaring i at vejlede om generationsskifte og giver et oplæg om, hvilke tanker man kan gøre sig, når beslutningen skal træffes. På webinaret gennemgås også den praktiske fremgangsmåde ved henholdsvis gaveoverdragelse, salg/køb og tilrettelæggelse af arv.
Dødsboskifte omtales i relevant omfang. Desuden redegøres der for skatte- og afgiftsmæssige virkninger i de respektive situationer.
Sted: Online
Pris: 150 kr. (medlemmer), 400 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: Søndag d. 17. august
Vært: Advokat og frivillig juridisk rådgiver Lars Holm Rasmussen
Tid
(Tirsdag) 18:30 - 20:30
Pris
150 kr. (medlemmer), 400 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik: Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimumsantal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
23aug.0:000:00Vandretur: Finjasjön og Hovdala Slot

Aktiviteter detaljer
Fra Hässleholm til Hovdala Slot med sin 500 års lange historie. Flotte udsigter og søkik. Detaljerne for denne tur er endnu ikke på plads, og turen bliver anderledes end den har
Mere
Aktiviteter detaljer
Fra Hässleholm til Hovdala Slot med sin 500 års lange historie. Flotte udsigter og søkik.
Detaljerne for denne tur er endnu ikke på plads, og turen bliver anderledes end den har været de foregående år.
Vi står af på stationen før Hässleholm og vandrer gennem skoven til Hovdala Slot. Efter en pause i slotsgården fortsætter vi til Hässleholm Station.
Kontakt turlederne for yderligere information.
Turledere: Steen Malmlin (Tlf. 5070 0308) og Anders Reimer Hansen (tlf. 2343 6760)
De seks erfarne Sveriges-turguider fra Dansk Vandrelaug har dannet deres egen gruppe, “Vandrestøvlen”, hvor de fortsætter med at tilbyde vandreture til medlemmer af Danske Torpare (og andre) på samme vilkår som før. Vi fortsætter med at slå vandreturene op i Danske Torpares aktivitetskalender, men du kan også melde dig ind i gruppen på facebook, hvor guiderne slår alle informationer om turene op.
Tid
(Lørdag) 0:00 - 0:00
Pris
Kontakt turlederne
September
15sept.18:0019:00Webinar: Samordningsnummer, bank og e-ID

Aktiviteter detaljer
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som
Mere
Aktiviteter detaljer
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som regel alligevel.
På en time får du i dette webinar overblik over følgende:
-Hvorfor skal man have et samordningsnummer, hvordan får man det, og hvad kan det bruges til?
-Hvorfor få en svensk bankkonto, hvordan får man sådan en, og hvad gør man, hvis banken siger nej?
-Hvordan håndterer man mobile betalinger?
-Kan man som dansker få svensk E-legitimation?
Du vil høre om muligheder og faldgruber, udfordringer med banker og mobile betalinger, BankID, Freja ID+, Swish, VippsMobilePay, E-legitimation mm og være klar til at møde forsyningsvirksomheder, teleselskaber, forsikringsselskaber, myndigheder – ja, alle de aktører, du som fritidshusejer kommer i kontakt med i Sverige.
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget, og du får efterfølgende tilsendt det materiale, der anvendes.
Oplægsholder: Jurist Helle Ahlenius Pallesen
Sted: Online webinar (NB! Oplægget holdes også fysisk 1½ time senere – hvis du ønsker at deltage i dette, gå da tilbage til aktivitetskalenderen og meld dig til via linket til det fysiske arrangement)
Pris: 75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: Søndag d. 14. september
Tid
(Mandag) 18:00 - 19:00
Pris
75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik
Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimums-antal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
15sept.19:3020:30Fysisk i Ballerup: Samordningsnummer, bank og e-ID

Aktiviteter detaljer
Samordningsnummer, bank, betalinger og E-legitimation Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder,
Mere
Aktiviteter detaljer
Samordningsnummer, bank, betalinger og E-legitimation
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som regel alligevel.
På en time får du i dette seminar overblik over følgende:
-Hvorfor skal man have et samordningsnummer, hvordan får man det, og hvad kan det bruges til?
-Hvorfor få en svensk bankkonto, hvordan får man sådan en, og hvad gør man, hvis banken siger nej?
-Hvordan håndterer man mobile betalinger?
-Kan man som dansker få svensk E-legitimation?
Du vil høre om muligheder og faldgruber, udfordringer med banker og mobile betalinger, BankID, Freja ID+, Swish, VippsMobilePay, E-legitimation mm og være klar til at møde forsyningsvirksomheder, teleselskaber, forsikringsselskaber, myndigheder – ja, alle de aktører, du som fritidshusejer kommer i kontakt med i Sverige.
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget, og du får efterfølgende tilsendt det anvendte materiale.
Oplægsholder: Jurist Helle Ahlenius Pallesen
Sted: Danske Torpares lokaler, Industriparken 4, 2750 Ballerup (NB! Oplægget holdes også som webinar 1½ time tidligere – hvis du ønsker at tilmelde dig dette, gå da tilbage til aktivitetskalenderen og meld dig til via linket til webinaret)
Pris: 75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 10. september
Tid
(Mandag) 19:30 - 20:30
Pris
75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik
Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimums-antal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
22sept.18:3020:30Drikkevand på torpet

Aktiviteter detaljer
Vores tekniske rådgivere fortæller om dét at have egen vandforsyning på torpet: Hvordan får du boret en brønd? Hvad koster det? Hvad skal du være opmærksom på ved drikkevandskvaliteten? Hvordan
Mere
Aktiviteter detaljer
Vores tekniske rådgivere fortæller om dét at have egen vandforsyning på torpet: Hvordan får du boret en brønd? Hvad koster det? Hvad skal du være opmærksom på ved drikkevandskvaliteten? Hvordan foretager man en drikkevandsprøve? og meget mere. Du vil i løbet af aftenen også blive vejledt om eventuelle afhjælpningsmuligheder, hvis du oplever udfordringer med dit drikkevand.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter oplægget.
Sted: Danske Torpares lokaler, Industriparken 4, 1. sal, 2750 Ballerup
Pris: 75 kr. (medlemmer), 150 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: onsdag d. 17. september
Oplægsholdere: farmaceut Jan Huus Vestergaard – frivillig rådgiver i Danske Torpare
Tid
(Mandag) 18:30 - 20:30
Pris
75 kr. (medlemmer), 150 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik
Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimumsantal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
Oktober
Aktiviteter under planlægning
November
17nov.18:0019:00Webinar: Samordningsnummer, bank og e-ID

Aktiviteter detaljer
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som
Mere
Aktiviteter detaljer
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som regel alligevel.
På en time får du i dette webinar overblik over følgende:
-Hvorfor skal man have et samordningsnummer, hvordan får man det, og hvad kan det bruges til?
-Hvorfor få en svensk bankkonto, hvordan får man sådan en, og hvad gør man, hvis banken siger nej?
-Hvordan håndterer man mobile betalinger?
-Kan man som dansker få svensk E-legitimation?
Du vil høre om muligheder og faldgruber, udfordringer med banker og mobile betalinger, BankID, Freja ID+, Swish, VippsMobilePay, E-legitimation mm og være klar til at møde forsyningsvirksomheder, teleselskaber, forsikringsselskaber, myndigheder – ja, alle de aktører, du som fritidshusejer kommer i kontakt med i Sverige.
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget, og du får efterfølgende tilsendt det materiale, der anvendes.
Oplægsholder: Jurist Helle Ahlenius Pallesen
Sted: Online webinar (NB! Oplægget holdes også fysisk 1½ time senere – hvis du ønsker at deltage i dette, gå da tilbage til aktivitetskalenderen og meld dig til via linket til det fysiske arrangement)
Pris: 75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: Søndag d. 16. november
Tid
(Mandag) 18:00 - 19:00
Pris
75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik
Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimums-antal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
17nov.19:3020:30Fysisk i Ballerup: Samordningsnummer, bank og e-ID

Aktiviteter detaljer
Samordningsnummer, bank, betalinger og E-legitimation Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder,
Mere
Aktiviteter detaljer
Samordningsnummer, bank, betalinger og E-legitimation
Når man ikke har svensk personnummer og svensk BankID, opstår der nemt problemer i det digitale Sverige, men med et samordningsnummer, viden om bankrettigheder og betalingsmuligheder, så går det som regel alligevel.
På en time får du i dette seminar overblik over følgende:
-Hvorfor skal man have et samordningsnummer, hvordan får man det, og hvad kan det bruges til?
-Hvorfor få en svensk bankkonto, hvordan får man sådan en, og hvad gør man, hvis banken siger nej?
-Hvordan håndterer man mobile betalinger?
-Kan man som dansker få svensk E-legitimation?
Du vil høre om muligheder og faldgruber, udfordringer med banker og mobile betalinger, BankID, Freja ID+, Swish, VippsMobilePay, E-legitimation mm og være klar til at møde forsyningsvirksomheder, teleselskaber, forsikringsselskaber, myndigheder – ja, alle de aktører, du som fritidshusejer kommer i kontakt med i Sverige.
Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål efter oplægget, og du får efterfølgende tilsendt det anvendte materiale.
Oplægsholder: Jurist Helle Ahlenius Pallesen
Sted: Danske Torpares lokaler, Industriparken 4, 2750 Ballerup (NB! Oplægget holdes også som webinar 1½ time tidligere – hvis du ønsker at tilmelde dig dette, gå da tilbage til aktivitetskalenderen og meld dig til via linket til webinaret)
Pris: 75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 12. november
Tid
(Mandag) 19:30 - 20:30
Pris
75 kr. (medlemmer), 200 kr. (ikke-medlemmer)
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik
Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimums-antal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres. Tilmelding er bindende, og ved afbud under 14 dage før gives beløbet ikke retur. Meldes der afbud 14-30 dage før refunderes halvdelen af beløbet.
December
Aktiviteter under planlægning
Januar
Aktiviteter under planlægning
Februar
Aktiviteter under planlægning
Marts
25mar.19:0021:00Danske Torpares ordinære generalforsamling 2026

Aktiviteter detaljer
VELKOMMEN TIL DANSKE TORPARES ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2026 Generalforsamlingen afholdes onsdag d. 25. marts 2026 kl. 19.00- ca. 21.00 med mulighed for at vælge mellem fysisk fremmøde og digital deltagelse via Zoom. Yderligere
Aktiviteter detaljer
VELKOMMEN TIL DANSKE TORPARES ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2026
Generalforsamlingen afholdes onsdag d. 25. marts 2026 kl. 19.00- ca. 21.00 med mulighed for at vælge mellem fysisk fremmøde og digital deltagelse via Zoom.
Yderligere information om arrangementet vil blive delt, når tidspunktet nærmer sig.
Sted: Tapeten (Store Sal), Magleparken 5, 2750 Ballerup eller på din computer
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen åbner, når arrangementet nærmer sig.
Tid
(Onsdag) 19:00 - 21:00
Lokation
Forenings- og Frivilligcenter Tapeten
Magleparken 5, 2750 Ballerup
Pris
Gratis
Aflysningspolitik
Aflysningspolitik: Danske Torpare forbeholder sig retten til at aflyse arrangementer, hvor minimumsantal deltagere ikke er opnået, eller hvis andre omstændigheder gør, at arrangementet alligevel ikke kan gennemføres.
April
Aktiviteter under planlægning
Maj
Aktiviteter under planlægning