Medlemsfordele

Som medlem får du adgang til en række fordele og tilbud, der er målrettet dig, som overvejer at købe hus eller allerede er fritidshusejer hinsidan. Foreningen arbejder hele tiden på at skaffe dig og din familie de bedst mulige rabatter og medlemsfordele.Bliv medlem af Danske Torpare i dag og gør afstanden til Sverige lidt kortere.

Huskøb, finansiering og forsikring

Danske Torpare har samarbejdsaftaler med svenske ejendomsmæglere der tilbyder rabat på køb og salg af fritidshuse i Sverige for medlemmer, så du kan spare penge.

Har du brug for at finde en bank, der kan hjælpe dig med finansieringen, har Danske Torpare et samarbejde med Nordea 

Med vores samarbejdspartner indenfor forsikring, kan du også få et tilbud på den husforsikring, der passer til netop dit behov.

Kryds Øresund og Kattegat med rabat

Med Danske Torpare kan du spare penge på overfarten eller broen til Sverige. Vores medlemmer har rabat til færger, der sejler Frederikshavn-Göteborg og Grenå-Halmstad (StenaLine) samt til Øresundsbroen.

Gratis rådgivning
Har du spørgsmål om skat eller jura, er der bl.a. også gratis rådgivning i foreningen, der kan hjælpe med at afklare spørgsmål fra ejerforme til udlejning af dit hus.

Vores tekniske rådgivere sidder klar til at besvare spørgsmål om husets vedligeholdelse og renovation og desuden kan foreningen tilbyde medlemsrabat til forskellige samarbejdspartnere fra maling og malerudstyr, til minirensningsanlæg og glasruder

Ophold i huset og oplevelser i Sverige

Når huset og husets omgivelser skal nydes, er der også rabatter at opnå. Som for eksempel muligheden for at få varme/kameraovervågning i sommerhuset.

Hvis du skal ude at opleve naturen kan du vaccineres mod flåtbid med rabat eller anskaffet dig det helt rigtige udstyr.

Disse rabatter er blot et udvalg af medlemsfordelene. Bliv medlem nu