Handelsbetingelser

Priser
Priserne i vores webshop er i danske kroner og inklusive 25 % moms.

Betaling
Der kan betales med dankort og Visa/dankort.

Fragt og ekspedition
Varerne sender vi med GLS. Forventet leveringstid på alle varer er 2 – 5 hverdage, der sendes varer mandag-torsdag. Er der vanskeligheder med at overholde leveringsfristen, kontakter vi dig direkte.

Når du lægger varer i den elektroniske indkøbskurv, beregnes pakkens vægt automatisk. Vi beregner fragt og ekspeditionsudgifter ud fra vægten.

Fortrydelsesret
Du kan udnytte fortrydelsesretten ved at nægte at modtage bestilte varer. Fortryder du købet efter levering, kan du returnere varen, hvis den er i samme stand og mængde som ved levering.
Vi giver 14 dages fortrydelsesret på varer, der er købt online i vores webshop.

Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten af de returnerede varer.

Returvarer sendes til:

Danske Torpare
Industriparken 4
2750 Ballerup

Vi tilbagebetaler købesummen, når varen er modtaget og kontrolleret.

Reklamation
Danske Torpare yder 24 måneders reklamationsret efter reglerne i købeloven.

Kundeoplysninger
Dine kundeoplysninger behandles fortroligt og opbevares sikkert. Dine kundeoplysninger vil under ingen omstændigheder bliver videregivet eller solgt til 3. mand.

Sikkerhed ved betaling med kreditkort
Betaling med kreditkort sker via QuickPay betalingsløsning, som er Nets-godkendt og PCI-certificeret. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets.

Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internettet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om dit kreditkort.

Vi trækker først beløbet på din konto, når de bestilte varer sendes.