Oplevelser

Her kan du se, hvilke oplevelser og aktiviteter i Sverige du som medlem får rabat på.

Filmbyn Småland

Tag i Filmbyn Småland med 20% rabat på indgangen

Opdateres …

I Filmbyn Småland kan du opleve indspilningsmiljøerne fra klassikkerne Emil fra Lönneberg, Pippi Langstrømpe og Ronja Røverdatter. Lev jer ind i en filmverden som er skabt i Astrid Lindgrens ånd. Her kan du se studiobygninger, filmklip, originalkostumer fra filmene, synge til filmmusik og I kan også skabe jeres helt egen film. Desuden kan du også benytte lejligheden caféen og afslutte med et besøg i aktivitetsparken Oplevelsesskoven med en spændende parkourbane.

I nærheden af Filmbyn finder du også Astrid Lindgrens Verden, Astrid Lindgrens Näs, flere Indspilningssteder som Katthult og Bullerbyen samt andre smålandske omgivelser med søer og små røde torp.

Klik her for at få rabatten på 20%.

Rabatten gælder til og med d 27. september 2020, og der kan max købes til 5 personer.

Kreativum Science Center

Kreativum – en verden af oplevelser

Kreativum i Karlshamn er et eksperimentarium for nysgerrige i alle aldre – et fantastisk hus fyldt med opdagelsesglæde og aha-oplevelser.

Hos Kreativum finder du hundredvis af prøvestationer og sjove opdagelser fordelt på 3.268 kvm. Lær f.eks. stjernebillederne at kende, eller prøv kræfter med mekanik og friktion, når du når til de videnskabelige prøvestationer. Du kan også teste bl.a. din reaktionsevne i afdelingen med tema om mennesket.

Besøger du Kreativum i løbet af sommerhalvåret, er den udendørs Kreapark også åben. En oase, som ligger på en frodig halvø i Mien-åen bag Kreativum, og som også byder på kreativ og lærerig leg.

Medlemsfordel for Danske Torpare

Som medlem af Danske Torpare får du 20 % rabat på entré ved fremvisning af gyldigt medlemskort af foreningen*.

Køb billetter og se åbningstider på www.kreativum.se. Tilbuddet gælder t.o.m. den 8. januar 2023.

*Grundet corona-foranstaltninger opfordrer vi til, at man booker sin billet på forhånd på Kreativums hjemmeside, inden man møder op. Vælg billetkategorien ‘Särskild biljett‘ i billetshoppen og fremvis så dit gyldige medlemskort af Danske Torpare ved indgangen for at få din torpare-rabat.

Skånes Djurpark

Skånes Djurpark – kom tæt på dyr, natur og eventyr

Et perfekt udflugtsmål for hele familien er Skånes Djurpark i Höör, som lover oplevelser for alle aldre i verdens største dyrepark for nordiske dyr.

Medlemsfordel for danske torpare

Som medlem af Danske Torpare får du 20 % rabat på endagsbilletter til Skånes Djurpark i sommeren 2022.

Se, hvordan du gør brug af medlemsfordelen her.