fbpx

SMÅLANDS FASTIGHETSBYRÅ

Opdateret 14.12.23

Danske Torpare og Smålands Fastighetsbyrå har indgået samarbejdsaftale. Og du kan som medlem opnå rabat og fordele, hvis du køber eller sælger gennem denne ejendomsmægler.

Smålands Fastighetsbyrå har mange års erfaring med salg af fritidshuse til danskere.

Hvis du sælger din svenske ejendom gennem Smålands Fastighetsbyrå:

Som medlem af Danske Torpare tilbyder Smålands Fastighetsbyrå fotografering og gratis mundtlig vurdering af din svenske ejendom. Ingen bindingstid, men gensidig opsigelse på 10 dage gælder.

Hvis du køber din svenske ejendom gennem Smålands Fastighetsbyrå:

Som medlem af Danske Torpare tilbyder Smålands Fastighetsbyrå en servicepakke med 50 procent rabat (normalpris 10.000 SEK), der inkluderer ansøgning om lagfart (tinglysning) af ejendommen samt tilslutning/ændring af el-abonnement, vand og renovation samt reavinstberäkning (skatte-udregning). Derudover ydes der hjælp med at tegne forsikring og ejerskifteforsikring. Desuden kan kunder bruge klientkontoen til at overføre slutbeløbet for betaling af huset.

Kontakt mægler Christer Stjernfeldt hos Smålands Fastighetsbyrå på tlf. +46 (0) 476 12 001 eller mail christer@sfbab.se og oplys dit medlemsnummer af Danske Torpare for at gøre brug af fordelene.

 

Vi kan kun anbefale Christer Stjernfeldt fra Smålands Fastighetsbyrå AB

Vi søgte lidt efter den rigtige ejendomsmægler og havde flere i overvejelserne, men efter en kort samtale med Christer Stjernfeldt var vi helt sikre på, at vi havde fundet det rigtige match. Sammen fik vi lagt den rigtige strategi for et salg, og Smålands Fastighetsbyrå fik opsat lækkert salgsmateriale og markedsført det vidt og bredt i flere lande – og under 1 uge efter, det var officielt slået op til salg, var sommerhuset solgt til 150% af udgangsprisen. Med professionelle og præcise løbende tilbagemeldinger på salgsprocessen.

Virkelig professionelt arbejde af Christer Stjernfeldt og yderst behageligt samarbejde.

Så et uomtvisteligt godt råd herfra er: spar dine overvejelser og gør brug af Christer Stjernfeldt og hans team ved enten køb eller salg af din ejendom i Sverige. Du vil ikke fortryde det!

– Casper Madsen, september 2020

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter