fbpx
2.995.000 kr

Såganäs Björkhaga 1

Fantastisk Såganäs, når den svenske natur er bedst! Naturskønt, smukt og beroligende. En kort gåtur fra huset og vi er nede ved søen, perfekt til bade- og fiskemuligheder. Vi må ikke glemme, at Såganäs også har en rig kulturarv. Lidt længere væk finder vi Carl von Linnés fødested, et dejligt sted at besøge.

Nu er chancen for denne perfekte familievilla. Huset har gennem de seneste år gennemgået større renoveringer, om- og tilbygninger. I dag er det en lys og moderne bolig. Stor dejlig stue, separat alrum/gæsteværelse, rummeligt køkken og to mulige badeværelser. Tre mulige soveværelser på øverste niveau. Kælder med vaskerum og depotrum. Trods husets moderne interiør finder vi charme i husets ydre, som stadig giver en charmerende og tidstypisk stil. Stort træterrasse mod både øst og syd. Grunden er pæn og delvist kuperet. Energieffektivt varmesystem via jordvarmeanlæg.

En perfekt pendlerafstand til Älmhult med cykelafstand til busstoppestedet og 10 minutter i bil til Älmhult for servicetilbud og yderligere kommunikationsmuligheder. Der er en togstation i nærheden af ​​Diö.

 

Generel beskrivelse af interiøret:

Arealdata ifølge vurderingsoplysninger: Boligareal, 138m2 anneksareal, 30m2.

Vi beskriver interiøret som nedenfor:

Forhal
Vi kommer ind fra forsiden af ​​huset og mødes af en lys og rummelig entre. Ophængsflade. Trappen op til det øverste niveau.

Badeværelse
Døren direkte til venstre, badeværelse. Et badeværelse af god størrelse og klassisk farvet. Fuldt flisebelagt. Badeværelset er indrettet med bruseniche, badekar, håndvask og toilet. Gulvvarme. Badeværelset er renoveret i 2019.

Køkken
Lige frem fra hallen, køkkenet. Et lyst og moderne køkken med stor køkkenø, perfekt som arbejdsplads og morgenbord. Gode ​​opbevaringsløsninger og en god mængde lys. Udgang til stor terrasse med morgensol. Køkkenet er udstyret med komfur, ventilator, opvaskemaskine, køleskab og fuldhøjde fryser. Renoveret i 2020

Spisestue/stue
Fra køkkenet til højre en stor stue/alrum. Et stort værelse med flere vinduer og et dejligt lysindfald. Her er plads til et stort spisestuemøbel og sofagruppe.

TV-stue-gæsteværelse.
Ret til spisestue/stue, gennemgangsrum. I dag brugt som tv-stue. Også perfekt som gæsteværelse. Lyst dekoreret. Vi når også værelset fra entréen.

Øverste niveau

Oppe på anden sal mødes vi af en sal, der kan indrettes.

Soveværelse
Direkte til højre for trappen, soveværelse. Et lyst og rummeligt værelse. Garderobe område.

Soveværelse
Fra trappen, et par skridt videre og næste til højre, endnu et soveværelse. Også dette er lyst og hyggeligt indrettet.

Soveværelse
Vi tager til venstre for trappen, næste dør til venstre, husets sidste soveværelse. God størrelse og god garderobeplads.

Toilet
Tilbage i hallen og døren til venstre, toilet. Forberedt til badekar.

Kælder
Rummelig kælder, du kan nå kælderen både indefra og udefra. Her er der vaskeri kombineret med teknikrum og masser af opbevarings-/opbevaringsløsninger.

 

Opvarmning: stenvarme.

Separat vand, Separat kloak.

Renoveringer 2020.

 

For mere information kontakt: Smålands & Stjernfeldts Fastighetsbyrå AB Älmhult, SVERIGE

Ansvarlig mægler: Johanna Samuelsson

E-mail: johanna@sfbab.se

Mobilnummer: + 46735031047

 

Såganäs Björkhaga 1, Diö – Smålands Fastighetsbyrå (sfbab.se)

 

print

detaljer

Län (område) : Kronobergs län
Pris : 2.995.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 3-4
Antal badeværelser : 2
Byggeår : 1947
Boligstørrelse ㎡ : 155 m2
Grundstørrelse ㎡ : 1712
Adresse : Såganäs Björkhaga 1
Postnummer : 34371
By : Diö
Land : Sverige
Antal rum : 5
Opvarmning : El
Email : johanna@sfbab.se
Telefon : +46735031047

Find på kortet

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter