fbpx
3.000.000 kr

Ugnhult 36

Velkommen til din drøm ved søen – Ugnhult 36!

Dette eksklusive feriehus fra 2015 ligger på den nordlige bred af søen Möckeln og tilbyder moderne indkvartering med udsigt over søen og få trin ned til stranden.

Huset, der er opført i 2015, har et boligareal på 82 m2 og rummer alle de bekvemmeligheder man kan ønske sig. Rummeligt alrum med højt til loftet og pejs, fra alrummet og den generøse terrasse har man en vidunderlig udsigt over søen Möckeln og der er kun få meter til stranden. Der er også mulighed for at have en båd. Udover alrummet er der et større soveværelse og et mindre samt hems. Rummeligt badeværelse med sauna. Der er gulvvarme i hele huset. Fiber er indrykket.

Udover boligbyggeriet er der garage med depotrum.

 

Generel beskrivelse af interiøret:

I kommer ind i entre med hængefaciliteter, til højre et rummeligt køkken/alrum med højt til loftet og stort glasparti mod søen. Den centralt placerede pejs er sammen med det store glasparti rummets højdepunkter. Til venstre for hallen ligger gæsteværelset og lige ud finder du herreværelset med stort klædeskab. Rummeligt badeværelse bag køkkenet med sauna, vaskemaskine, bruser og wc.

 

Opvarmning: vandbåren gulvvarme, luft vand varmepumpe.

Fælles vand og kloakering.

Fiber er indrykket.

Beskrivelse terrasse: stort trædæk ud mod søen med søudsigt. Flad terrasse mod øst.

Beskrivelse parkeringsplads: garage med elektrisk port.

Fortøjning til 2 både medfølger.

 

Generel information om området:

Möckeln-søen, der ligger i Älmhult kommune i Småland, er en vigtig del af Helge ås’ hovedopland. Denne sø strækker sig over et område på omkring 46 kvadratkilometer og når et dybeste punkt på 10 meter. Mökeln er værdsat for sin rige fiskebestand, som omfatter arter som aborre, birk, brasen og sandart. Derudover er søens bredder beklædt med flere badesteder og byder på fantastiske muligheder for rekreation som fiskeri og sejlads, hvilket gør den til et omdrejningspunkt for både beboere og besøgende i regionen.

Luk service:

Liatorp er den nærmeste by fra sommerhuset og er en charmerende by i Älmhult kommune, beliggende i hjertet af Småland. Med sine knap 600 indbyggere byder Liatorp på et roligt og behageligt miljø. Byen er strategisk placeret på Södra Stambanan, hvilket gør den let tilgængelig både fra Malmø og via yderligere forbindelser til større byer.

I Liatorp er der basale tilbud såsom en lokal skole for de yngre aldre (førskole til 3. årgang), som skaber et trygt og tæt pædagogisk miljø for børnene. Dens nærhed til naturen og flere smukke søer, herunder Möckeln, gør det også til et perfekt sted for udendørs aktiviteter året rundt.

Til hverdagens behov er der lokale butikker og en restaurant, Bykrogen i Liatorp, som er velbesøgt og værdsat for sin hyggelige atmosfære og gode mad. Liatorp er ikke kun et sted at bo, men også et sted, hvor fællesskabet og nærheden til både service og natur arbejder sammen om en høj livskvalitet.

 

Meddelelse: få km fra sommerhuset ligger Diö station med mulighed for at komme til både København og Stockholm. Den nærmeste lufthavn er Växjö Lufthavn.
Ansvarlig mægler: Christer Stjernfeldt

E-mail: christer@sfbab.se

Mobilnummer: + 46705551880

Ugnhult 36, Liatorp – Smålands Fastighetsbyrå (sfbab.se)

 

print

detaljer

Län (område) : Kronobergs län
Pris : 3.000.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 2
Antal badeværelser : 1
Byggeår : 2015
Boligstørrelse ㎡ : 82 m2
Grundstørrelse ㎡ : 775
Adresse : Ugnhult 36
Postnummer : 34374
By : Liatorp
Land : Sverige
Antal rum : 3
Opvarmning : Varmepumpe
Email : christer@sfbab.se
Telefon : +46705551880

Find på kortet

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter