fbpx
1.195.000 kr

Övrarp Ottestorp 1

I hjertet af den smålandske idyl finder du Ottestorp. Et moderne torp med hvide knaster og stor grund på 11.000 m2. Sommerhuset ligger smukt indlejret i den smålandske natur. Beliggenheden er privat, lys, åben, høj og med flot udsigt. Lige inden for knuden er der masser af stier, skovveje, vandreområder og en varieret natur med skove, vandløb og søer. En ægte perle, hvor du har det godt!

Lejlighedsbygningen er på godt 70 kvadratmeter i 1½ plan og indeholder 3 værelser og køkken. Her finder du de moderne bekvemmeligheder du har brug for i et sommerhus, herunder en vaskemaskine. Der er tre pejse, der spreder behagelig og hyggelig varme indendørs, to på nederste plan og en i soveværelset på øverste etage. Alle tre er godkendt. Der er også installeret en luftvarmepumpe, hvis du ønsker at supplere varmen fra pejsene, eller bare køle af på en varm sommerdag.

Med direkte udgang fra køkkenet er der en behagelig gårdhave med tag, hvor du kan slappe af og nyde udelivet uanset vejret, morgen, middag og aften. Samtidig med at aftensolen går ned, kan du grille og forlænge timerne udenfor. Lige ved siden af ​​indgangsdøren til torpet er der også et dejligt lysthus, hvor I kan køle af på en varm sommerdag.

Torpet har en stor og dejlig grund med plads til både leg og afslapning. Her er god plads til dem, der vil anlægge en have, måske med blomster, krydderier til maden eller sommerkagejordbær til eftermiddagskaffen. Samtidig kan du nyde en dejlig grund, som naturen gør smuk. På dele af grunden er der masser af træer, hvor man kan få brænde til pejsene, eller måske fælde træet til julefejringen.

På grunden er der et udhus og en underjordisk kælder. Udhuset rummer et værksted, et arbejdsskur og et brændeskur som giver mulighed for både at ordne og opbevare ting. Jordkælderen bruges ikke i dag, men der er gode muligheder for at tage den i brug og bruge den som man ønsker, til opbevaring af mad eller måske som vinkælder. En frostvagt til egen brønd er installeret i den underjordiske kælder.

I elskabet er der sikringer og stikkontakter, der gør det muligt at lade en elbil op.

På Ottestorp kan du nyde freden og roen, mens det meste af det, du har brug for, er tæt på. Mariannelund er den nærmeste by, som du kan nå på ca. 5 minutter i bil. Der er dagligvarebutikker, restauranter og ikke mindst Mariannelunds Karamellkokeri og de lækre sukkerboller på den lokale café Stjernbergs spisekammer. I omgivelserne er der flere af de steder, hvor Astrid Lindgrens fortællinger om Emil i Lönneberga, Bullerbyn m.fl. finder sted, og en kort køretur derfra ligger den populære familieattraktion Astrid Lindgrens Verden.

Nuværende ejere har nydt livet på Ottestorp året rundt. Hver årstid har sin charme, og det er skønt at følge naturens forandringer hen over året. I løbet af sommeren har de lejet hytten ud, når de selv har været på ferie andre steder, og har fået mange henvendelser og rigtig fine anmeldelser fra gæster.

 

Generel beskrivelse af interiøret:

I underetagen finder du entre, stue, køkken med udgang til overdækket terrasse samt badeværelse. På øverste etage er der sovepladser. Der er tre indendørs pejse, to på det nederste niveau og en på øverste etage. Alle er godkendt.

 

Opvarmning: luft varmepumpe. Pejse der virker og supplerende elvarme.

Vand og kloak: i sommeren 2023 blev der installeret en ny kloak med trekammerbrønd og filtreringsbed. Ejendommen har separat vand i form af en gravet brønd.

 

Renoveringer:

Nyt gulv i hele underetagen så det nu er ensartet laminatgulv i lyst egetræ. I forbindelse med lægning af nyt gulv til ca. For 1 år siden blev tapetet også lavet om i køkkenet og en af ​​hallerne blev malet om.

 

Andre bygninger: Der er en underjordisk kælder på grunden. Enklere udhus indeholdende brændeskur, værksted og lager.

 

For mere information kontakt: Smålands & Stjernfeldts Fastighetsbyrå AB Älmhult, SVERIGE

Ansvarlig mægler: Christer Stjernfeldt

E-mail: christer@sfbab.se

Mobilnummer: + 46705551880

 

 

Övrarp Ottestorp 1, Mariannelund – Smålands Fastighetsbyrå (sfbab.se)

print

detaljer

Län (område) : Jönköpings län
Pris : 1.195.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 1-2
Antal badeværelser : 1
Byggeår : 1890
Boligstørrelse ㎡ : 70 m2
Grundstørrelse ㎡ : 11065
Adresse : Övrarp Ottestorp 1
Postnummer : 59897
By : Mariannelund
Land : Sverige
Antal rum : 3
Opvarmning : Varmepumpe
Email : christer@sfbab.se
Telefon : +46705551880

Find på kortet

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter