fbpx
2.995.000 kr

Herrgårdsvägen 18

Dejlig villa med en skøn beliggenhed og udsigt til en dam og 8 parceller. Her finder du denne idyl i det nordlige Skåne.

I det nordlige Skåne finder du denne idyl med boligbebyggelse nær sø og golfbane, samt 8 fritliggende grunde, hvoraf de 6 er bebyggelige.

1½ plans villa med tilhørende gæstelejlighed. Stor privatlivsbeskyttet grund med udsigt til egen dam. Udover beboelsesejendommen og grunden er der yderligere 8 udstykkede grunde, hvoraf de 6 er bebyggelige. Dæmningen er bygget på de to andre. Perfekt til dem, der ønsker at udvikle ejendommene med flere boligbyggerier, alternativt bygge gæstehytter til familien til leje eller bare nyde de skønne omgivelser, hvor man føler sig helt for sig selv, selvom der er flere huse i omegnen.

Lejlighedsbygningen på 1½ etage.

Du kommer ind i entréen med trappe til overetagen, rummelig opholdsstue med pejs og store glaspartier mod privatlivs-beskyttet bagside og terrasse med udsigt til dammen. Køkken med spiseplads og badeværelse.

Ovenpå med møbleret entre, 2 soveværelser og stor altan med udsigt til dammen.

I den udvidede gæstefløj er der en gæsteetage med egen indgang med 2 værelser, badeværelse og køkken.

Velegnet både som permanent og sommerhus. Kort gåtur til Skyrups golfbane og strand. Mulighed for bådplads i nærområdet (køsystem). Med en kort køretur eller hvorfor ikke en cykeltur når du Hovdala Slot. Slottet er et hyggeligt udflugtsmål for sin fine park, historie og restaurant. Naturen omkring Finjasjön er en naturoplevelse, smukke marker og skove med fredelige vandrestier og et rigt fugleliv. En perfekt ejendom for dem, der leder efter komfortabel indkvartering, hvor det omkringliggende område byder på mange fine naturressourcer. Serviceudbud, børnepasning/skole og kommunikationsfaciliteter findes i Tyringe og Hässleholm.

Opvarmning: luftvarmepumpe, komfur og elvarme.

Kommunalt vand, Kommunalt spildevand.

Fiber er tilgængeligt i området.

 

Beskrivelse terrasse: stor privatlivs-beskyttet terrasse med sydlig eksponering og altan.

Beskrivelse parkeringsplads: udvidet garage.

 

Generel information om området:

Skyrup er et idyllisk sted beliggende i Hässleholm kommune i Skåne län, kendt for sin landlige charme og naturskønne omgivelser. Området er perfekt for dem, der sætter pris på friluftsliv og nærhed til naturen, med dens omgivelser af vidtstrakte marker og skove. Skyrup er især kendt for Skyrups Golfklubb, en populær golfbane, der tiltrækker både begyndere og øvede golfspillere med sin velholdte 18-hullers bane og smukke udsigter over den omkringliggende natur.

Udover golf tilbyder Skyrup adgang til en række udendørs aktiviteter, såsom vandre- og cykelture langs godt afmærkede stier. Kommunen arbejder aktivt for at fremme en bæredygtig livsstil og har investeret i at udvikle lokale faciliteter, der bidrager til en høj livskvalitet for indbyggerne. Med sin nærhed til Hässleholm byder Skyrup på en rolig og fredfyldt hverdag men med nem adgang til den større bys service- og kulturtilbud.

Skyrup er et attraktivt sted for både fastboende og som tilflugtssted for dem, der søger en afslappende pause fra det hektiske byliv. Dets gæstfrie samfund og smukke natur gør det til en eftertragtet destination for alle aldre.

 

For mere information kontakt: Smålands & Stjernfeldts Fastighetsbyrå AB Älmhult, SVERIGE

Ansvarlig mægler: Christer Stjernfeldt

E-mail: christer@sfbab.se

Mobilnummer: + 46705551880

https://smalands.sfbab.se/fastighet/cmvilla5h7bb40i28nm7eno/

print

detaljer

Län (område) : Skåne
Pris : 2.995.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 3-4
Antal badeværelser : 2
Byggeår : 1965
Boligstørrelse ㎡ : 142 m2
Grundstørrelse ㎡ : 1019
Adresse : Herrgårdsvägen 18
Postnummer : 28295
By : Tyringe
Land : Sverige
Antal rum : 6
Opvarmning : Varmepumpe
Email : christer@sfbab.se
Telefon : +46705551880

Find på kortet

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter