fbpx
3.275.000 kr

Virkenhultsvägen 9

Rummelig og prisvenlig villa med indendørs pool og rummelig garage!

I Liatorp, kun 10 minutters kørsel fra Älmhult, ligger dette rummelige og luksuriøse hjem. Den storslåede boligbygning blev totalrenoveret i begyndelsen af ​​2000’erne med eksklusive materialer overalt. Stor välskött trädgård med en extra byggnad innehållande pool och relaxrum, badrum, teknikrum och ett stort dubbelgarage/verkstad. I Liatorp finns skola, matvarubutik, idrottsplats med elljusspår och en trevlig restaurang.

Den smukke herregårdsbygning har tidligere fungeret som bank og nogle træk fra dengang er bevaret. Huset er smagfuldt renoveret og restaureret til et rummeligt boligbyggeri med klassiske og tidløse indretningsdetaljer.

Indgang:

Vi træder ind i en rummelig og indbydende hall med flot stengulv og trappe op til øverste niveau. Til højre for hallen er et stort alrum med flot dobbeltdør, trægulv og pejs, i dette rum er der hele 6 vinduer, der giver et dejligt lysindfald fra alle sider. Et rummeligt køkken med detaljeret interiør i massivt egetræ, spisekammer i den gamle bankhvælving og køkkenudgang til en stor veranda i New England-stil. En praktisk køkkenø med indbygget kogeplade og ventilator. I det store køkken er der desuden robust pejs, brændeovn og spiseplads. Groft køkken, stort gennemgangsrum, der bruges som kontor og rummeligt flisebelagt badeværelse.

På øverste etage kommer man op til en møbleret hall. Stort soveværelse der er ombygget til biografstue, stort fuldt flisebadeværelse, soveværelse med kakkelovn og udgang til hyggelig overdækket veranda, delvist glaseret og med flere trapper til verandaen på nederste plan. Ydermere er der yderligere 2 soveværelser af god størrelse og ligeledes her med flotte gamle kakkelovne.
Under huset er en kælder med massive stenmure og dybbuede vinduer. Fyrrum, samt gode opbevaringsmuligheder.
Til den store garage er tilknyttet et stort værelse med indendørs pool, badeværelse og teknikrum. Udestue med pergola.

Opvarmning: Ny frekvensstyret stenvarme, kakkelovn og pejs.

Øvrige bygninger: Tillægsbygning med indendørs pool og afslapningsrum, teknikrum, badeværelse, depotrum og dobbelt garage.

Beskrivelse parkeringsplads: Isoleret dobbelt garage/værksted, el medfølger, luftvarmepumpe.

For mere information kontakt: Smålands & Stjernfeldts Fastighetsbyrå AB Älmhult, SVERIGE

Ansvarlig mægler: Christer Stjernfeldt

E-mail: christer@sfbab.se

Mobilnummer: + 46705551880

print

detaljer

Län (område) : Kronobergs län
Pris : 3.275.000 kr
Type : Fritidshus til salg
Formål : Salg
Status : Til salg
Antal soveværelser : 4
Antal badeværelser : 2
Byggeår : 1850
Boligstørrelse ㎡ : 200 m2
Grundstørrelse ㎡ : 1865
Adresse : Virkenhultsvägen 9
Postnummer : 34374
By : Liatorp
Land : Sverige
Antal rum : 7
Opvarmning : Brændeovn/pejs
Email : christer@sfbab.se
Telefon : +46705551880

Find på kortet

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter