Jagt- og friluftsudstyr

RABAT I FRILUFTSLAND

Som medlem af Danske Torpare får du 10 % rabat i Friluftsland. Friluftsland har butikker landet over og fører alt i udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler og en masse andet. For at få rabatten skal du blot fremvise dit medlemskort i butikken. Desværre er det pt. ikke er muligt, at købe varer online med medlemsrabat.

JAGTUNIVERSET

Jagtuniverset er et univers for naturelskere, jægere og torpare. Indehaver Terje er selv ”torpar” og elsker naturen, vildtet og jagten i Sverige. Forretningen har et bredt sortiment af jagt- og friluftstøj, som sikrer den aktive naturbruger alt lige fra gummistøvler, varme sokker, friluftstøj til hele jagtsæt og praktisk udstyr.

Hvis du drømmer om at tage jagt- eller riffeltegn, købe eller opgradere dit våben eller øvrigt jagtudstyr, rummer huset alle muligheder. Forretningen arrangerer også jagtture i Danmark, Sverige og Tyskland med kvalitet og sikkerhed for øje til rimelige priser. Jagtuniverset har egen bøssemager, således at man også kan få serviceret sin gamle haglbøsse eller monteret kikkert/lyddæmper på den nye riffel mv.

Danske Torpares medlemmer tilbydes 10-15 % medlemsrabat på alle køb. Rabatten gælder ikke våben, ammunition og tilbudsvarer. Jagtuniverset udbyder også særlige torpare-produkter som fx torpare-jagtkursus til særpriser med 15 % rabat. Rabatterne opnås ved fremvisning af gyldigt medlemskort i butikken.

Jagtuniverset ser frem til at tage godt imod Danske Torpares medlemmer med gode tilbud og professionel rådgivning.

Læs mere på www.jagtuniverset.dk eller besøg forretningen:
Gamle Landevej 4
2600 Glostrup
Tel.: 53 666 555
E-mail: info@jagtuniverset.dk