Rabat på svensk
3-retters og musikoplevelse

Søndags-live på Perssons

Perssons Mat & Musik præsenterer ‘søndags-live’, hvor du kan nyde en svensk menu serveret med svensk live-musik; På udvalgte søndage, der annonceres løbende, kan du komme til søndags-live på Perssons. Der serveres en menu, som indtages med stemningssættende live-musik til.

Alle gæster spiser klokken 17.00-20.00, og der er skiftende tema fra gang til gang.

Perssons Mat & Musik byder atter på søndags-live 

Kom med når Perssons inviterer til Musikalske & Gastronomiske rejser, på Salon K, HUSET, Rådhusstræde 13, 1. sal, 1466 København K.

Som medlem af Danske Torpare, får I altid 15% rabat på maden, når I spiser på Perssons. Alle gæster spiser 17.00-20.00. Prisen er 420kr (normalt 495kr).

Klik ind på nedenstående 4 separate links for at læse mere om menu, musik og købe billet.

Desværre aflyst

Søndag den 18. juli

CORNELIS, BELLMAN, SAMBA & PICANHA

Følg med når trubaduren Perry Stenbäck, tager jer med på en musikalsk og gastronomisk rejse gennem den svenske visetraditions udvikling fra Bellman i Stockholm til Cornelis i Rio.

 

Søndag den 25. juli

SOMMER, SILD OG KALV, KRYDRET MED FUNKY JAZZ

Glæd jer til både egne kompositioner og kendte klassiker i nye personlige fortolkninger, når trion ‘Pelle Fridell & Funky Friends’ tager jer med på en musikalsk og gastronomisk rejse fra stilheden ved Sjöändan til det pulserende København.

Book bord her

Søndag den 1. august

ØRESUNDS-POP, KREBS OG TORSK

‘Leander & Smith’ –  inviterer til en musikalsk og gastronomisk rejse over Øresund. De spiller melodiøs og intim popmusik på svensk og dansk, med farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil, bl.a. fra deres første album ‘Du eller Aldrig’, inspillet i 2019.

Book bord her.

Søndag den 8. august 

MONICA Z, ELG & JAZZVALS

Kom med på en musikalsk og gastronomisk rejse fra Värmland til New York. Katarina Sörenson, Åsa Ahlander og Peter Persson danner den sangtrio, der synger og fortolker Monika Zetterlunds sange, sammen med Eva Kunda Neidek som pianist & kapelmester.

Book bord her.