Udgivet d. 13.10.2022, tidligere bragt i TORPARE nr. 184
Kilde: Karen Lise Jensen
Ingredienser
- 500 g mel
- 125 g sukker
- 1 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 100 g smør
- Mælk/vand efter behov
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smuldr smørret i. Tilsæt en blanding af mælk og vand, til du får en blød, smidig dej, der hænger godt sammen.
Tip 1: Selv om denne opskrift indeholder sukker (som i øvrigt er hele hemmeligheden bag den gode smag), kan dejen sagtens bruges, selv om du ønsker en pølse inden i dit snobrød.
Tip 2: Når du har bagt dit snobrød, lirker du forsigtigt snobrødet af pinden og vupti, har du plads til en grillet pølse. Forsøger du at putte en pølse inden i dejen, inden du bager den på pinden, er der stor risiko for, at både dej og pølse havner i bålet.