fbpx

Få hjælp til bolighandel hos Nordea

Senest opdateret 10.04.2024

Vi har indgået en aftale med Nordea om bankrådgivning af vores medlemmer. De to bankrådgivere Yasemin Avci og Cigdem Ece er klar til at bistå medlemmer af Danske Torpare med rådgivning om økonomi, og har en team af boligrådgivere med speciale i bolighandler i Sverige at trække på. Skriv til os i Danske Torpare, hvis du vil have fat i de to rådgivere. Du skal være indstillet på at flytte din NEM-konto og din danske bankforretning til Nordea Danmark for at kunne få hjælp til at få oprettet en bankkonto i Nordea Sverige.

Nordea har skrevet til os:
“Såfremt du ønsker et møde med Nordea, har du som medlem fået to faste bankrådgivere, som kan kontaktes.
I Nordea er rådgivning om køb og finansiering samlet i et kompetencecenter bestående af boligrådgivere.
Uanset hvor i landet du bor, kan du få et møde. Nordea holder nemlig som udgangspunkt møderne online. Skulle du ønske et fysisk møde finder vi selvfølgelig også ud af det.

Nordea rådgiver dig om de områder, som kan have indflydelse på din økonomi. Vi tilbyder bl.a. 50% rabat på bankgebyrer ved ny låneoptagelse, samt hjælp til oprettelse af konto i Sverige.”

Læs mere i vedhæftet flyer

Vi er glade for aftalen, som ud over den konkrete økonomiske fordel ved optagelse af lån, gør det enkelt for vores medlemmer at oprette bankkonto og få bolighandlen på plads i Sverige“, siger Helle Pallesen, næstformand i Danske Torpare.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter