Kort

Mange ynder at have et kort hængende i torpet – gerne over det område, hvor huset ligger. Tidligere har det dog ikke altid været let at skaffe et kort over Sverige, som dækker lige præcis dér, hvor man bor. Det er det nu. Hos Nordisk Korthandel kan du med DitKort Sverige selv bestemme centrum på kortet og få præcis det kortudsnit, du ønsker. Du kan også selv vælge type, størrelse og titel – og på den måde få kortlagt lige præcis dit område af Sverige. Priserne starter ved 195 kr., og som medlem af Danske Torpare får du 10 % i rabat.
 
DitKort Sverige med på turen
Nu kan du selv bestemme centrum på kortet, og hvad kortet skal hedde. Det er slut med at ens by, område, vandrelede ligger i hjørnet af et kort, hvilket tidligere krævede, at man købte 2 eller flere kort for at dække området. Nu kan man få præcis det kortudsnit man ønsker over vandreturen, cykelturen eller bilturen.
 
DitKort Sverige op på væggen
Nu kan du også selv vælge type, størrelse og titel på dit flotte vægkort over eget valgte område i Sverige. Det kan fås i størrelser helt op til 160 x 130 cm og kan klæbes op og rammes ind på mange flotte måder. Disse kort er perfekte som udsmykning til væggen derhjemme, på kontoret eller på torpet.
 
Vejkort (Vägkartan) 1:100.000
Vejkortet over Sverige dækker hele Sverige og giver et overblik over landets infrastruktur såsom byer, vejnet og jernbanenet. På kortet er blandt andet indtegnet cykelruter, vandrestier og løberuter. Kortene kan bruges til ruteplanlægning, cykelture, vandreture eller til udsmykning. Fås som plakat, foldet kort eller opklæbet i en flot ramme. Der er signaturer for bl.a. veje og stier, marsk og sump områder, fortidsminder og grænser for nationalparker m.v. Kortet er lavet ud fra Lantmäteriets topografiske data.
 
Vandrekort (Terrängkartan) 1:50.000
Det detaljerede vandrekort dækker det meste af Sverige undtagen bjergområderne, der grænser op mod Sverige og Finland. På kortet er blandt andet indtegnet vandreruter med røde linier. Kortene kan bruges til ruteplanlægning, cykelture, vandreture eller til udsmykning. Fås
som plakat, foldet kort eller opklæbet i en flot ramme. Der er signaturer for bl.a. veje og stier, marsk og sump områder, fortidsminder og bygningsværker, samt grænser for nationalparker m.v. Højdekurver er gengivet med ækvidistance på 5 meter. Kortet er lavet ud fra Lantmäteriets topografiske grunddata.
 
Se og bestil på: www.scanmaps.dk/ditkort.