fbpx

Gratis-ordningen for trailere over Øresund er forlænget til 31. maj

Opdateret 19. marts 2024

Gratisordningen for trailere er forlænget til den 31. maj 2024

Medlemmer af Danske Torpare kan indtil den 31. maj 2024 gratis medtage almindelig* trailer alle dage med check-in i tidsrummet 18.00-06.00, når de tager Øresundslinjen.
Ordningen gælder dog kun, når du tager færgen med dit 10-, 20- eller 30-turs klippekort og kan fremvise gyldigt medlemskort af Danske Torpare.

Du skal benytte den manuelle kasse i færgehavnen for at medbringe en trailer gratis i henhold til trailerforordningen.

Trailer og bil må tilsammen maksimalt være 14 meter lang, og traileren med indhold må højst være 205 cm høj. Trailer-ordningen gælder ikke bådtrailere, hestetrailere, campingvogne, busser eller lastbiler. Er den samlede længde mere end 14 meter, skal du betale herfor.

Efter den 31. maj 2024 vil gratisordningen for trailere efter planen ophøre helt.

Rederiet arbejder fortsat på, at det igen bliver muligt at benytte klippekortet, når traileren skal med, men på grund af IT-udfordringer er det stadig ikke muligt at fastsætte en dato for dette.

I december 2023 fik Danske Torpare sænket prisen på at tage traileren med til torpet i Sverige over Helsingør-Helsingborg-overfarten, hvis du benytter et 10-, 20- eller 30-turs-kort. Prisen er sænket til 220 DKK pr. overfart. Du skal køre til den manuelle kasse for at betale for traileren.

Mange medlemmer har henvendt sig til Danske Torpare, siden Øresundslinjen (tidl. ForSea) den 1. juli 2023 hævede prisen for at tage traileren med færgen på Helsingør-Helsingborg-overfarten til mindst 390 DKK i lavsæsonen. Denne sats gælder fortsat, hvis du ikke har et klippekort eller benytter dig af gratisordningen.

Læs mere på Øresundslinjens hjemmeside.

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter