Tryghed Danmark vil give tryghed i Sverige

Danske Torpare er i dialog med det danske alarmfirma Tryghed Danmark for at undersøge muligheden for at tilbyde medlemmer en tryghedsskabende alarm i huset i Sverige.

At skilte med at have en alarm i huset har vist sig at have en præventiv virkning mod ubudne gæster.

Tryghed Danmark tilbyder skræddersyede alarmløsninger ud fra den erkendelse, at alarmen skal kunne tilpasses husstanden, lige som brugervenlighed er i højsædet.

Det betyder blandt andet, at Tryghed Danmarks alarmer kan slås til, når du ikke er i huset i Sverige, men den kan også indstilles som en tryghedsalarm om natten. Gennem en app på telefonen kan du desuden koble alarmen til eller fra på afstand, og med den særlige lys-funktion kan du tilmed styre, om lyset i huset skal tændes på bestemte tidspunkter for at indikere, at der er nogen hjemme.

Alarm-systemet er også indrettet således, at både sommerhus og privatbolig kan følges fra den samme app, hvis man ønsker alarm begge steder.

Tryghed Danmark samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, der er Danmarks største privatejede kontrolcentral, og i Sverige er der indgået samarbejdsaftale med et svensk vagtselskab.

Som en ekstra tryghed tilbyder Tryghed Danmark dansk kundeservice.

Har dette vakt din interesse, så send en mail til mail@torpare.dk og skriv “Tryghed Danmark” i emnefeltet. Så arbejder vi videre med at forhandle en god torpare-pris.

Foto: Patrik Svedberg/imagebank.sweden.se

print
X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter