fbpx

Tryghed Danmark vil give tryghed i Sverige

Danske Torpare er i dialog med det danske alarmfirma Tryghed Danmark for at undersøge muligheden for at tilbyde medlemmer en tryghedsskabende alarm i huset i Sverige.

At skilte med at have en alarm i huset har vist sig at have en præventiv virkning mod ubudne gæster.

Tryghed Danmark tilbyder skræddersyede alarmløsninger ud fra den erkendelse, at alarmen skal kunne tilpasses husstanden, lige som brugervenlighed er i højsædet.

Det betyder blandt andet, at Tryghed Danmarks alarmer kan slås til, når du ikke er i huset i Sverige, men den kan også indstilles som en tryghedsalarm om natten. Gennem en app på telefonen kan du desuden koble alarmen til eller fra på afstand, og med den særlige lys-funktion kan du tilmed styre, om lyset i huset skal tændes på bestemte tidspunkter for at indikere, at der er nogen hjemme.

Alarm-systemet er også indrettet således, at både sommerhus og privatbolig kan følges fra den samme app, hvis man ønsker alarm begge steder.

Tryghed Danmark samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, der er Danmarks største privatejede kontrolcentral, og i Sverige er der indgået samarbejdsaftale med et svensk vagtselskab.

Som en ekstra tryghed tilbyder Tryghed Danmark dansk kundeservice.

Har dette vakt din interesse, så send en mail til mail@torpare.dk og skriv “Tryghed Danmark” i emnefeltet. Så arbejder vi videre med at forhandle en god torpare-pris.

Foto: Patrik Svedberg/imagebank.sweden.se

print

Vigtig information fra Udenrigsministeriet

Frem til mandag d. 13. april frarådes alle ikke-nødvendige rejser ud af Danmark, herunder også til Sverige. Og er man allerede i udlandet, bør man rejse hjem hurtigst muligt. Danske Torpare henviser til, at man følger Udenrigsministeriets opfordringer, og at man i det hele taget holder sig opdateret på https://um.dk, hvis man opholder sig i Sverige. Læs mere her.

Vigtig information fra de svenske myndigheder

Torsdag d. 19. marts og 30 dage frem lukker Sverige grænserne for alle ikke-EU-borgere.

Vigtig information fra Danske Torpare

Danske Torpares sekretariatet holder foreløbigt lukket for personligt fremmøde frem til d. 13. april
Danske Torpare holder sekretariatet lukket foreløbigt t.o.m. d. 13. april for at undgå spredning af corona. Vi har naturligvis åbent for henvendelser på telefonen, og mails besvares også. Læs mere her.

OBS!! Bestilling af varer i webshoppen
Bestiller du varer i vores webshop, gør vi opmærksom på, at de foreløbigt ikke kan sendes afsted resten af marts måned.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter