fbpx
Наши партнеры

Indbrud – hvad gør jeg nu

Udgivet d. 08.02.2019, senest opdateret 10.10.2019

Hvad hvis skaden er sket? Hvis du har været så uheldig, at netop dit torp har fået uventet besøg af indbrudstyve, så skal du melde det til politiet. 

Det er vigtigt, at du samtidig kontakter dit forsikringsselskab og melder indbruddet samt sender en oversigt over, hvad der er blevet stjålet.

Er du rigtigt forsikret? Er du det mindste i tvivl, bør du tjekke din forsikring. Find dine forsikringsvilkår frem, og tjek, om du er rigtigt dækket. På mange fritidshusforsikringer skal man tilvælge dækning af sit indbo, hvis det skal være meddækket. Tjek dette og samtidig om din forsikringssum er stor nok, så du ikke får en grim overraskelse den dag, skaden skulle ske.

Dette er et uddrag af en artikel, bragt af TORPARE i blad 175, af Michael Wain Poulsen, administrerende direktør i forsikringsselskabet Vardia.

print

Hjælp Danske Torpare med at blive bedre

Som et led i udviklingen af Danske Torpare som forening beder vi alle medlemmer – både nye som gamle – besvare vores medlemsundersøgelse.

Her har du muligheden for at gøre din indflydelse gældende, så vi sammen kan udvikle foreningen i overensstemmelse med dine og dine medmedlemmers ønsker og behov.

Tusind tak på forhånd!

For at besvare medlemsundersøgelsen skal du blot klikke her.

Alle, som besvarer, deltager i lodtrækningen om et gavekort på DKK 500,00 til Danske Torpares webshop.

X
×
Bliv medlem
Shop
Videnscenter
Aktiviteter